fredag 30 mars 2018

Avstämning Mars.

Lång Fredagzz... Även om det visserligen är en röd dag. Så känns det fruktansvärt lyxigt att vara ledig på en fredag. Men då ska vi inte ens tala om, hur det kommer kännas på Måndag. Som ju normalt inte är någon favorit dag för mig! Men lediga Måndagar, det är något helt annat det....

Gjorde mitt allra bästa när det gällde att vänta med investeringarna. Hade tänkt göra slag i saken i Torsdags. Men kunde bara hålla mig fram tills i Tisdags och Onsdags. Nära men ändå inte. Hur som, fyllde då på med följande aktier. 

  • 100 st Telia
  • 200 st Baltic Horizon Fund
  • 50 st Resurs

I Onsdags kom även Swedbanks utdelning in på kontot. För mina 105 st tilldelades jag 1365 kr. Som jag i Torsdags lät föra över till min Kapitalförsäkring. För att kunna handla på mig lite mer Norskt. Gick även det så där! Visade sig nämligen att den Norska börsen inte hade halvdag som den Svenska. Utan den var stängd. Så att fylla på med några "American Shipping Company" det får dröja fram tills på Tisdag istället.

I och med utdelningen från Swedbank. Så har jag under 2018 totalt fått ihop 4722 kr i Aktie och fondutdelningar. Vilket är lite mer än vad jag fick ihop under hela 2016. Det tar sig med andra ord.
 


Har även uppdaterat "innehav". Som tack vare nyinvestering och återinvestering gjorde att mitt totala portföljvärde hos Avanza steg jämför med månaden innan. Trots att aktieportföljen står på minus!


Se nu till att ha en Go´och Glad Påsk! Glöm inte att ta det lugnt i trafiken!/investeralitemera

2 kommentarer: