lördag 7 april 2018

is it possible that there are no coincidences?

Lördagzz...Börsen stavas nu "volatilitet". Ena dagen upp andra dagen ned. För vissa är det rena tortyren. Att ena dagen se sina innehav stig i värde. För att nästa åka rakt ned...och lite till. Hur ska "den" ha det? Bestäm dig då? Eller..nej spelar ju ingen roll på kort sikt... Kan i alla fall konstatera följande. Mitt Telia innehav verkar ha börja röra sig uppåt. Sånt gillas! Min kapitalförsäkring med blott två innehav. Ja den ligger på plus. Att den sen bara har Norska innehav. Det är visserligen den enda anledningen till det! Gäller att hitta något positivt, när nästan allt står på rött..."thanks Mr Market"....For nothing!

(bildkälla: http://pixabay.com).


Helt "off topic" men ändå inte....Råkade ut för en helt otrolig händelse här om dagen. När jag tänker efter så kan jag inte ens tro att det har hänt. Vi pratar inte om att hitta en miljon på gatan eller så. Näe en händelse som får en att stanna upp och börja fundera...Finns en film, du som läser det här kan ju börja fundera om du vet vilken...utan att Googla..

"is it possible that there are no coincidences?"


Vad för händelse är det då jag pratar om? 

Tidigare i veckan när jag hade varit ute hos en kund på jobb. Parkerade jag bilen som vanligt. Bara det att det här gången kändes extra tungt. Har jobbat i över 5 år på min arbetsplats. Jag trivs i det stora hela. Men ibland tänker jag självklart på att det är dags att söka mig vidare. Brukar gå i perioder. Då händer det att jag drar iväg mitt Cv. Ibland får jag svar ibland inte. Men det har hittills inte fått mig att lämna mitt nuvarande jobb. Hur som, på väg tillbaka till kontoret så tänkte verkligen på att nu är det dags att gå vidare.... Nu till det helt otroliga i det hela... Hinner inte mer än docka i datorn på kontoret så ringer min mobil. Ett nummer jag inte kände igen. Självklart svarade jag och vart helt förbluffad! Eftersom personen i andra änden jobbade med rekrytering! Dom hade troligen hittat mig på LinkedIn. Men vad är ens oddsen för att det ska hända?

Samtalet mynnade ut i att dom ville ha mitt Cv för att presentera mig för sin kund. Sagt och gjort jag skickade självklart in det. Men sen vad det hela slutar i? Det vet man ju inte förrns boken är slut! Så då är frågan...

"is it possible that there are no coincidences?"


Klarade du av att lista ut vilken film citatet är ifrån utan att Googla?


Trevlig helg!


/funderalitemera

1 kommentar:

  1. http://www.imdb.com/title/tt0286106/?ref_=nv_sr_1

    Signs!

    SvaraRadera