söndag 29 april 2018

Stryker etapp A6.

Zöndagzz.. Inte direkt så att det känns som så mycket vår idag! Lagom kallt, lite blåsigt och grått. Skulle mer än gärna spenderat dagen inne halvsovandes på soffan. Men icke då! Trädgårdsarbete och kratta löv står på agendan. Dom har tyvärr inte blåst iväg som jag hade hoppats på! Nej mesta delen av dom ligger till mitt stora förtret faktiskt kvar...


(Bildkälla https://pixabay.com).

Halvsenil som jag är och glömmer saker titt som tätt. Så därför behöver jag med jämna mellanrum gå in och läsa mina "Delmål/etapper". Jag upptäckte idag att jag minsann hade nått en etapp. Nämligen......

Etapp A6
Portföljen ska utökas med 3 st nya utdelningsbolag. (Från nuvarande 10 st till 13 st).

I och med att jag köpte aktier i den Norska sjömats koncernen "Leroy Sea food group". Så nådde jag upp till 14 st utdelande bolag. Men eftersom Medivir inte hade någon utdelning i år. Så stannar antalet på 13 st. Nu är det bara att fortsätta jobba vidare mot nästa mål..

Hur håller du själv din plan?

/investeralitemera


2 kommentarer:

  1. Har excel-ark som uppdateras minst en gång i veckan. Ett bra sätt för oss nördiga att hålla full koll på privatekonomi och aktieportfölj.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Själv använder jag mig av Googles kalkylark för att hålla koll på mina utdelningar mm. 👍😊

      Radera