fredag 27 april 2018

ATH....

Fredagzz.. Börsen ångar på och nu är OMXS30 på totalt plus för året. Visserligen med måttliga 0,24%. Men eftersom merparten av mina bolag finns just på OMXS30 så gör det underverk för mitt totala portföljvärde. Den är just idag på "All time high" som även innebär att jag passerat ett totalt portföljvärde på över 300 000 kr. Det känns otroligt stort i min värld! Nu jobbar jag vidare mot 500 000 kr.

Dock smärtar det mig att jag ännu inte investerat en endast krona av lönen som kom in på kontot den 25:e. Utgifterna har nämligen duggat tätt den här månaden. Nya sommardäck och en resa till Riga har satt sina spår ekonomiskt. Jag har därför blivit tvungen att nalla på "månadssparandet" som jag normalt sätt investerar. Jo jag vet att det är det sista man ska göra. Inte gör det saken bättre! Att ett par födelsedagar är i antågande och ytterligare en familjeresa är inplanerad. Ett resmål man ogärna "skryter om" att man ska till. Mest för att folk redan har sin bestämda åsikt om det. Hmm..det är mycket nu!

(Bildkälla: https://pixabay.com)


Jag kan därför redan nu göra månadsavstämning. Eftersom jag vet att inga affärer kommer kunna göras på Måndag. Eller innan jag vet vad "allt" som ska göras kommande veckor exakt kommer kosta?  Har uppdaterat "Innehav".


Trevlig helg!


/villinvesteralitemera
4 kommentarer:

 1. Ska ni till Ullared? Inget att skämmas över. Det kan hända den bäste. :-)

  Trevlig help och grattis till 300 000!

  Mvh

  Egon

  SvaraRadera
  Svar
  1. HAHAH :-) Nej nej...du misstar dig. Vi ska till Falkenberg som är typ inte alls nära det ställe du nämner! :-)

   Radera
 2. Grattis till ATH ! Trots jag också har OMX30 aktier så har jag en bit kvar till ATH. Bra jobbat av dig !

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man tackar! Som vanligt när man är en långsiktig investerare. Så är det bara att åka med. Ibland går det ned och ibland upp! :-)

   Radera