söndag 13 augusti 2017

Vilket idag känns som en hel evighet!

Zöndagzz! Imorgon är det tillbaka till verkligheten. Har redan mentalt accepterat att jag börjar jobba då. När jag nu tänker tillbaka på hur min semester varit. Så kan jag konstatera att det finns ett flertalet punkter, jag så här i efterhand hade velat gjort annorlunda. Men att leva i nuet istället för att gå ångra sig för saker som inte vart gjorda. Det tänker jag bara inte göra. Hålet i väggen får helt enkelt vänta lite till innan jag fixar det. Finns värre saker här i livet som behöver fixas!


(Bildkälla https://pixabay.com). 
Om nu inte bara President Trump drar iväg en vansinnes "tweet" sent ikväll? Så kanske jag får uppleva att min Avanza portfölj gör ett värde ryck uppåt under morgon dagen? Det vore en bra moralhöjare. Nu när man måste vänta ca 11-12 månader på nästa lång semester. Vilket idag känns som en hel evighet!


/villinvesteralitemera 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar