torsdag 10 augusti 2017

Lätt fånget, lätt förgånget!

Torzdag! Det börjar dra ihop sig mot jobb eftersom semestern snart är slut. Finns visserligen några dagar kvar att håll liv i. Kommer dock göra mitt bästa för att inte stressa  mig igenom dom. Vill ju dra ut på semestern in i det längsta.(Bildkälla: https://pixabay.com ).

Den varannan dags börs, som vi nu verkar ha fastnat i ? Gjorde att jag för ett kort ögonblick häromdagen slog "all time high" med min Avanza portfölj. Men rekordet vart kortvarigt då börsen backade dagen efter. Lätt fånget, lätt förgånget som det så fint heter.


Några semester konstateranden,

- Har nog aldrig behövt klippa gräsmattan så lite som i år. (Tackar det torra vädret för det).
- Har nog aldrig köpt så få aktier som under den här semester. (Av dom få år jag köpt aktier).
- Har nog aldrig längtat så mycket efter att få åka till medelhavet med familjen som i år.
- Har i år läst lika lite böcker som jag gjorde mellan åren 2001-2015. (En halv bok totalt).
- Har lyckats med konststycket i år igen att ha service på bilen direkt efter semesterns slut.


/villinvesteralitemera6 kommentarer:

 1. Jag känner igen det där med varannandagsbörs. Ena dagen känner man sig som världsmästare och andra dagen känner man sig som sämsta investeraren. Tur att jag haft lite tur med min Seamlessinvestering i alla fall.

  Nästa semester har du en bra lista att använda för att göra den semestern bättre än förra ;).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Grattis till Seamless! Verkligen en bra investering. Ja, jag får använda listan till att toppa semestern 2018 med! 😊

   Radera
  2. Ja Seamless var en lottsedel som råkade bli en vinstlott. Lite oväntat men roligt när man prickar rätt. Hela veckan har blivit kul för mina småaktier men tråkig för de stora innehaven faktiskt.

   Radera
  3. Avslutningen på den här veckan ser ut att sluta i smärre katastrof 😐 Köpläge i nästa kanske!?😀

   Radera
 2. Oj, jag prickar in 4 av dina 5 konstateranden! Inte klippt gräset, inga aktier köpta, läst lite, måste boka bilservice.
  Det är bara Medelhavsresan som inte känns akut. Ännu.
  Hälsningar Spargrisen

  SvaraRadera
  Svar
  1. :-) Medelhavsresan känns just nu mer akut än någonsin!

   Radera