onsdag 24 februari 2016

Blir som vanligt inga stora inköp,

Jag går i väntans tider. Vi ska inte bli fler i familjen. Utan jag väntar på lönen. Ingen krigskassa gör att lever jag för den 25:e varje månad. Som det ser ut nu, är jag inte tillräckligt disciplinerad att samla ihop en lagom stor buffert. Jo jag vet att en buffert behövs. Just nu är den ned prioriterad. Perioden nu och fram till sommaren kommer vara inköps tider för mig. Sen väntar en semester period där aktieköp och fondköp får vänta. Då hoppas jag kunna "buffra" lite.....

Fler av er läsare kommenterar det jag skriver. Det uppskattar jag. Alltid intressant att få en inblick i vad andra tycker och tänker. Så fortsätt gärna med det!

Första jag gör efter frukosten imorgon 07:00 är en direkt överföring till Avanza. Så att pengarna finns där när jag behöver dom under dagen. Blir som vanligt inga stora inköp, handlar mer i mitt fall att påbörja bygget av en pengamaskin som årligen delar ut.


/investeralitemera

2 kommentarer:

 1. En buffert är nog bra att få på plats. Vem vet när man biter av en tand eller dylikt.

  Ska bli spännande att se vilka inköp du gör:)

  MvH Pengaregn

  SvaraRadera
  Svar
  1. Biter jag av en tand så har jag snart inga tänder kvar! ☺

   Radera