fredag 12 februari 2016

Att vi börjat ta in vatten i båten, utan att alla vet om det?

Kunde jag inte tro! Att när Kina och USA börserna visade röda siffror och minus. Att OMXS30 och marknaden tyckte livet var kanon och därmed bjöd oss på en schysst uppgång idag. Som slutade på hela + 3,18%. Kollar man dock lite noggrannare så är det faktiskt - 3,27% på en vecka. Så än kan man inte sluta ropa Varg (jo jag vet lågt...).

Vad passar då inte bättre en fredag kväll som denna att avnjuta en film?
Självklart en film om aktiehandel och hur illa det verkligen kan gå om man inte är försiktig. För ett par inlägg sedan skrev jag lite om Nick Leeson och länkade till en sida med en massa info om honom. Men vill man se filmen om hur han sänkte Barings Bank, helt lagligt ska tilläggas! Gå in på youtube och skriv Rouge trader. Min första träff är hela filmen, 97 min lång. Själv har jag inte kommit igenom hela än. Klarade förra helgen ca 32 min. Men det vart för mycket för mitt tärda psyke. Eftersom jag vet hur det går... Lite som att se filmen Titanic för första gången... Man satt hela tiden och väntade på att båten skulle krocka med isberget..... Kanske får det symboliserar den här veckan. Att vi börjat ta in vatten i båten, utan alla vet om det?  (Om nu den globala nedgången som pågår undgått någon?)


/investeralitemeraInga kommentarer:

Skicka en kommentar