lördag 23 januari 2016

Mina förväntningar och verkligheten hänger inte alltför sällan ihop....

USA börserna slutade på plus igår. Allt var frid och fröjd, alla var glada. Förutom en viss Dr.Doom. Som säger sig tro att vi har en värre global kris nu än den vi hade i somras (Kina oro även då). Nouriel Roubini som fö Dr.Doom egentligen heter. Säger sig även tro att centralbankerna behöver stimulerar ekonomin, i Kina, i USA och i Europa. Han varnar även för att detta kanske inte hjälper....Han säger en hel del....Har han rätt? Eller vad tror ni?

Källa http://www.di.se/artiklar/2016/1/23/dr-doom-laget-ar-klart-varre-an-i-somras/

(2016-01-22)

När jag investerar smått som stort. Mestadels smått under Januari. Så har jag en förväntan att det ska bli mer pengar än vad jag "stoppar in. Min förväntning är för närvarande ganska låg. Börserna runt om i världen 2016 har inte fått mig att ändra förväntan.. Trots det, vad jag går och förväntar mig eller inte förväntar mig, hänger sällan ihop med hur det verkligen blir....

Idag var jag iväg med min dotters fotbollslag, som jag är med och hjälper till i. Vi skulle spela futsal. Som är en variant av inomhus fotboll, där man spelar efter linjer. Rinner bollen ut över linjen så blir det inspark istället för inkast. Hur som, jag visste att laget vi skulle möta i första matchen, var betydligt sämre än vårat lag. Jag hade därför enormt stora förväntningar på att vi skulle vinna. Men återigen, mina förväntningar och verkligheten hänger inte alltför sällan ihop.....!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar