måndag 18 januari 2016

Höga berg och djupa dalar.

Kastade ett getöga på OMX Stockholm 30 idag vid öppningen. Eftersom arbetsbördan på mitt jobb går i vågor. Kan jag ibland ostört följa hur börsen och dess aktiekurser rör på sig under en dag. Hade stora förväntningar att en vändning skulle vara på gång. Även om vissa experter ser tecken på att 2016 redan kan vara ett förlorat år. Förlorat för vem? För mig som får möjlighet att köpa in mig billigare? Eller för dom pensionärer som bara ska ta sig igenom det här året, innan dom kan dra sig tillbaka och norpa på sina pengar från bla PPM?

Det är lite tudelat det här med att investera. Å ena sidan vill jag att mina pengar ska växa. Å andra sidan så är mina investeringar långsiktiga. Så för mig som inom ett par månader blir 40. Så är det inte hela världen att det mesta pekar rakt ned nu. Fast idag dansade OMX Stockholm 30 både upp och ned. Lite synd är det då att USA börserna har stängt pga någon helgdag. Annars kanske vi kunde fått någon slags fingervisning om trenden imorgon? Eller blir det höga berg och djupa dalar även resten av veckan....?

OMX Stockholm 30 slutade idag svagt uppåt, + 0,06.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar