onsdag 28 februari 2018

Avstämning Februari.

Onsdagz.. Årets utan tvekan kortaste månad lider mot sitt slut. För mig med månadslön så föredrar jag dom lite kortare månaderna framför dom med 31 dagar. Men är man timanställd så är Februari säkert ingen höjdare?(Bildkälla https://pixabay.com).


Pengar har rullat in i både Avanza och andra aktiviteter. Eftersom jag som singel förväntas vara med på en hel del skoj. Så har det har rivit stora hål i min ekonomi. Därför är jag extra glad att alla räkningar för utom en drogs idag. Jag ser med andra ord ljuset i tunneln och kommer därför att hålla igen lite på utgifterna under Mars månad. Det är i alla fall planen....

Har sammanställt och uppdaterat "innehav". Ser bättre ut än det egentligen är. Vilket beror på dom nyinvesteringar som gjordes i början och slutet på Februari. Uppgången jämfört med Januari beror helt enkelt på det./investeralitemeraInga kommentarer:

Skicka en kommentar