lördag 24 februari 2018

Årets första aktieutdelning!

Lördagz.. Min första aktieutdelning för året smög sig in på Avanzakontot i Torsdag. Det var givetvis Baltic Horizon Fund som delade ut 477 kr till mig. Visste ju sedan tidigare att dom skulle bli den första utdelningen för året. Men det är en otroligt skön känsla att logga in på Avanza och se att det ligger pengar som bara väntar på att få investeras. Så vad lät jag pengarna gå till då? Nämligen inte ett jota. Investerade inte dom vidare... Näe jag planerar att vänta in det som ska tas från lönekontot först. Sen därefter ta ett någorlunda genomtänkt beslut. Hmm..vet ju hur det brukar sluta....

(Bildkälla https://pixabay.com).

Saker som fått mig att stanna upp lite under veckan och fundera några extra varv. Jo jag vet, jag borde inte tänka så mycket! Men ibland går det inte att undvika!

- Mycket prat om hur mycket intressantare en volatil börs är. Personligen gillar jag när innehaven stiger konstant.

- Skatteverket säger att om man har en digital brevlåda? Så skickas deklarationen dit mellan 8-9 Mars. Kommer jag få kvarskatt i år? Vet att det sägs att om man får tillbaka pengar. Så har man ju lånat ut pengar till staten. Jag lånar hellre ut än betalar tillbaka till staten..men sån är jag.

- Gillar att titta på sport på TV. Vinter OS är ju en höjdare. Men varför har jag då missat det mesta som har genererat Svenska medaljer? Kan det ha att göra med att jag jobbar när OS sänds?

- Har upptäckt att man ska vara försiktig med vad man önskar sig. För din lösning hur man når dit? Det kanske inte är den som slutligen tar dig till målet? Utan något helt annat....och inte alltid lika trevlig!


Trevlig helg!/funderaextremtmycketmera


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar