fredag 3 november 2017

Utdelning från Resurs Holding!

Fredagz! Ännu en vecka som ångat på i 100 km/h. Antar att helgen kommer gå minst lika snabbt? Men det är bara att gilla läget när man inte har något emot att tiden rullar på! Hur ska man annars komma närmare slutmålet!?

Idag kom 750 friska kronor in på kontot från Resurs Holding. Första gången på väldigt länge hade jag ingen större aning vart pengarna skulle placeras. För att låta dom ligga kvar!? Det fanns det minsann ingen tanke på. Jag velade fram och tillbaka mellan att köpa Björn Borg eller Swedbank. Den sist nämnda stod efter 27 sekunders eftertanke som vinnare. Med ett par stöd kronor från sparkontot så räckte det till 5 st Swedbank aktier. Givetvis en halv nano sekund efter att affären gått igenom...så droppade aktien ca 1,70 kr ned. INTE förvånad!

Totalt har jag nu under 2017 fått 15 442 kr i utdelning. Det återstår endast två utdelningar till för det här året. Baltic Horizon fund och American Shipping Company delar båda ut i slutet på månaden.


Trevlig helg!


/investeralitemera


2 kommentarer:

  1. Jasså du har också råkat på fenomenet att aktier störtdyker direkt efter köp? Ja det är väldigt vanligt... speciellt för Snålgrisarna.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Förstår inte hur jag som oftast lyckas köpa innan en aktie går ned!? :-)

      Radera