torsdag 30 november 2017

Avstämning November

Torzdagz! I 4 månader på raken, har det total värdet i portföljen ökat. Men nu är återigen trenden bruten och värdet minskar i och med November avstämningen. Men det gör det samma för det är långt kvar till pension....


(Bildkälla https://pixabay.com)

Det som däremot inte gör det samma är sömnproblem. Har vaknat allt mellan 02.00 till 04:00 under veckan och haft svårt att somna om. Lagom fram emot Tisdagen, så hade jag lärt mig att lura hjärnan med någon stimulans för att snabbt somna om. Har bla kollat på TV-serier för att bli trött. Provade även att lyssna på poddar. Men när jag väl somnade så missade jag ju en massa spännande saker. Så då ersatt jag det istället med "Nature sounds" på Spotify. Det är allt i från regn och åska som dånar fram. Vaknar jag i natt så vet jag precis vad jag ska göra för att somna om snabbt...

Det är knappt en månad kvar på 2017. Så här med facit på hand. Så kan jag konstatera att det här året inte riktig blev som jag hade förväntat mig. Därför kommer jag se till att 2018 blir ett kanon år. Trots högre lånekostnader etc. Så kommer jag sätta upp ännu högre spar och investeringsmål än jag tidigare haft. Även flera delmål ska sättas upp. Häften vågat hälften vunnet.....


/sovalitemera4 kommentarer:

 1. Jag har läst någonstans att om man ligger helt stilla i 20 minuter så somnar man. Dock aldrig kunnat prova då jag alltid sneglar på klockan 😄

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hmm..skulle vilja säga att jag ska prova det. Men har ju så svårt att ligga still när jag inte kan sova! 😊

   Radera
 2. Tråkigt med dina sömnproblem,hoppas det löser sig. Motionerar du någonting? Man sover rätt got efter bara en liten promenade. 2018 blir säkert ett bra år för dig och du har en vettig portfölj som växer stadigt, som du säger, det är en bit kvar men du har ett bra utgångsläge!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Motion och träning är mitt minsta problem. Så svar Ja på det! :-) Tror vi alla får hoppas på ett bra 2018! :-)

   Radera