söndag 19 november 2017

Tvärstopp.....

Zöndagzzz.. I Avanza portföljen är H&M´s andel av det totala värdet endast 0,9%. Det är en liten stek som jag f.n inte har några större planer på att utöka i. Även om det finns med i mina mål att äga mer av. dom Men inte som det ser ut just nu i alla fall.

Men trots det lilla innehavet så kom det en liten utdelning här i veckan. Nummer två för året av klädbolaget. I och med att dom har delat upp utdelningen i två delar. Alla bäckar små som det heter. I den här bäcken vart det endast 48,50 kr i utdelning i fredags. Jag mins när "en dagens" kostade 50 kr. Det var inte för 100 år sedan...

Totalt har jag fram tills idag under 2017 fått 15 490 kr i aktie och fondutdelning. Det räcker tyvärr inte till att dra sig tillbaka från arbetslivet och gå i pension. Jag får därför kämpa vidare. Även fast vissa delar av mitt liv tagit tvärstopp och gjort att det mest tar emot nu!
/investeralitemera


14 kommentarer:

 1. "Där något tar slut, tar något nytt vid." Kanske svårt att fina en mening där du är nu men tids nog så blir det med all säkerhet bra. /Aktieflickvännen

  SvaraRadera
 2. Trist att höra. Ibland blir inte livet som man tänkt sig. Hoppas att du kommer ut starkare på andra sidan.

  SvaraRadera
 3. Ibland stöter vi på motgångar här i livet, men jag tror att det är först då som människan kan visa på sin fulla potential. Kanske kan en eventuell förändring någonstans bli till det bättre i slutändan?
  Lycka till och kämpa på!

  SvaraRadera
 4. Tungt och jobbigt som man bara fattar om man varit med om det själv. Hoppas ändå att ni löser det på ett bra vis. Bara att acceptera att det tar tid innan man är ok i knoppen men hoppas du fortsätter med sparande och blogg.

  SvaraRadera
 5. Kämpa så går du starkare i slutändan, även om det tar tid. Vet att många säger samma sak och det är lättare sagt än gjort men jag hejar på dig och tror du kommer stå starkare än någonsin. kanske en möjlighet att testa nya saker?

  Med vänlig hälsning / Frihetsmaskinen

  SvaraRadera
 6. Det kommer säkert att lösa sig! Take care!

  SvaraRadera
 7. Vad som än har hänt så är det nu du kommer att märka vilka som är dina verkliga vänner. Nån du litat på kommer att dra sig undan, men det kan hända att du får hjälp/stöttning/glada tillrop från ett oväntat håll. Se till att ta vara på det.

  Spargrisen

  SvaraRadera