måndag 1 maj 2017

Full fart mot en ny och spännande vecka!

Måndagzzz! Tillbaka efter en långhelg med mycket frisk luft och utomhus aktivitet. På kostnads sidan har bilen tankats både en och två gånger. Sömnen har varit ännu sämre än vanligt. Luftmadrass är verkligen inte mitt underlag. Lär mig till nästa gång att den lite dyrare varianten är skonsammare för ryggen. Min dotter vill även passa på att tacka "Biltema" för madrassen vi inte fick lämna tillbaka i höstas. Den som släppte luft och minsann behövde användas mer än en gång. Som först efter det kunde och fick reklameras... Hmm..ja...vart gjorde jag av kvittot? Precis vad dom antagligen redan då hade räknat ut!!!?Så svar JA... Den släpper fortfarande ut en hel del luft.....!"#¤%&/())(¤#...


(Madrassen på bilden är inte den i historien ovanför. Utan har bytts ut för att skydda dess riktiga identitet)


Dags för månadsavstämning. Har uppdaterat "Innehav". Såg riktigt mörkt ut innan Franska presidentvalet. Men det löste sig för stunden. Full fart mot en ny och spännande vecka!


/investeralitemera
8 kommentarer:

 1. Bra att du namngav affären, det finns allt fler idi-ter i butikerna numera. Men kollas ditt bankkonto, om du vet när den köptes så räcker det med en kopia av avräkningsnotan från kortet.

  Detta låter nästan som hur DinSko försöker behandla sina kunder. De sa "är klacken redan sönder efter en månad, vi brukar rekommendera kunderna att klacka om dem direkt" (detta för ett par skor för 1700 kr). Jag blev bara tokförbannad, det kanske ar deras avsikt, de tror de säljer mer då tydligen. Mvh http://investera-pengar.blogspot.se/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hmm.. ska kolla min köphistorik. Bra tips! Ska göra detta till min "livsuppgift" att få en ny madrass. Även om bensinen till och från affären kommer kosta vad en ny madrass kostar! :-)

   Radera
 2. Och ring affären innan och säg att du ska reklamera och har si och så lånkt att åka, de är skyldiga att ge milersättning vid reklamationer.

  SvaraRadera
 3. Långt med G såklart :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det borde jag absolut göra innan jag ens åker dit! :-)

   Radera
  2. Såg inte ens stavfelet. :-) Är ju halv-dyslektiker! :-S

   Radera
 4. Elgiganten kör med digitala kvitton, man får en pdf i mail-lådan. Vanliga kvitton bleks ju! Gjorde en utrensning i vår kvitto-påse där vi lägger kvitton för lite dyrare saker vi köper, hälften av kvittona var oläsbara, och då var de inte äldre än 2 år.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har upptäckt samma sak med "blanka" kvittot i plånboken. Som man undrar vad det egentligen står? .pdf kvitto låter mycket bättre! :-)

   Radera