fredag 19 maj 2017

Även om det blir som värsta motionspasset!?

Fredag! Har utdelning den 19 Maj! Det betyder alltså inte att pengarna finns på kontot samma dag. Det har jag nu lärt mig i alla fall när det gäller fonder. Efter att jag har gått och väntat och väntat på SEBs fondutdelning under hela dagen. Så läser man på SEB hemsida, så står det lite mer detaljerat att beloppet finns på kontot veckan efter. Hmm alltid denna väntan...! Det spelar ju egentligen ingen roll. Eftersom jag ändå tänkte återinvestera pengarna fören lönen kommit in. Blir ju mer att handla för då!


Källa:
https://seb.se/privat/spara-och-placera/spara-i-fonder/fonders-nyheter/utdelning-i-sebs-fonder-2017

https://seb.se/pow/content/fonder/pdf/utdelningar_SEB_maj_2017.pdf
Att det äntligen blev Fredag är lika trevlig som vanligt. Inte fullt så trevligt är det att klippa gräset. Som nu till helgen vuxit sig tok för högt. När jag köpte gräsklipparen så var jag 100% säker på att det var en "självgående" variant. Vilket jag fått ångra fler än en gång att det inte är! Men om vädret är kanon och mobilen laddad med någon intressant podd. Då kan det faktiskt trots allt vara riktigt kul med gräsklippning! Även om det blir som värsta motionspasset!?


Trevlig helg!/villinvesteralitemera4 kommentarer:

 1. Gräsklippning är en av de saker jag gillar allra mest😊👍🏻 Det är gött att man kan va olika😊

  Trevlig helg!

  MvH Pengaregn

  SvaraRadera
  Svar
  1. ☺ Den dag jag inte orkar skjuta runt gräsklipparen. Då köper jag en robot-gräsklippare! Men för tillfället är jag för "snål" för det! Trevlig helg! ☺

   Radera
 2. Gräsklippning är meditativt. Särskilt om det görs med en mekanisk klippare utan annat bränsle än kroppskraft. Motion + sparade kronor = lycka.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nja..! ☺ Skulle säga att tomtens utformning avgör hur meditativt det blir. Vi har två diken som när man klippt dom båda. Då vill man bara vill lägga sig ned och ta igen sig! ��

   Radera