söndag 7 maj 2017

Det är för mig en bra start på veckan!

Zzzöndag! När man äntligen är ledig, så är det lika bra att dra på sig en förkylning. Huvudet har värkt sen i torsdags och halsen känts tjock. Tolkade det först som om huvudet hade jobbat för mycket i veckan. Jo det är tydligen fullt möjligt att jobba för mycket. Men så visade det sig inte vara. Nu är det nämligen helt klart att jag har en förkylning. Diagnosen ljuger inte!




















Hade sett fram emot gymträning för att få loss lite endorfiner. Som i sin tur skulle fått mig att må prima. Nu har träningen istället bytts ut till promenader. Vilket i sig inte är helt fel träning det heller. Men min kropp hade alla dagar i veckan valt gymmet före att var ute och gå. Att kombinera dom två är dock det bästa för min kropp. Aldrig blir man helt nöjd!

Nästa vecka börja bra i utdelningssynpunkt. Redan på måndag delar nämligen Resurs ut 3 kr/aktie. Mina 130 st kommer därför ge mig 390 kr rakt in på kontot. Det är för mig en bra start på veckan!


/investeralitemera





4 kommentarer:

 1. Jag fick Resurs utdelningen i fredags.
  Jag har aktierna hos Avanza

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vart tvungen att kolla! Precis, samma sak för mig. Pengarna redan på konto! Tack för informationen. :-D

   Radera
 2. Ja förkylningar är ett elände, men det är bra att röra på sig lite om man orkar, en promenad runt kvarteret är aldrig fel, kanske blir några endorfiner av det också?

  Grattis till utdelningarna. Har sneglat på Resurs men har alldeles för många banker redan (3 svenska, 2 amerikanska).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inbillar mig att bankerna tjänar mer pengar än andra! Men vad vet jag!? :-)

   Radera