torsdag 27 april 2017

Ibland behövs så lite, för att vända allt!

Torzzzdag! Någon beskrev det som "att titta på när färg torkar"! Investera ska inte vara roligt. Men kom igen, måste det vara tråkigt? Nej jag tycker personligen inte det. Men att investera över en längre period. Det blir inte så mycket Rock´n Roll över det! Allt tuffar liksom på vare sig man vill det eller inte! Sakta men säkert......?


Känner hur varje fiber i min kropp motarbetar mig just nu! - Kom igen ta en vinst! Du har ju inte så många! Sälj, vad skulle det göra för skillnad!? Låt pengarna få göra nytta någon annanstans.... Börjar mer och mer förstå uttrycket "att sitta på händerna" och inte göra någonting. För det är vad jag måste och ska göra. Även om det kryper i kroppen av tristess! Hittar inte riktigt tålamodet heller att fördjupa mig i något spännande inom aktier och analyser etc. Vilket jag absolut borde! Kan vara så enkelt att jag bara behöver se solen! Lite vår skulle nämligen inte skada!? Enligt prognosen så behöver jag inte vänta längre än till efter helgen. Ibland behövs så lite, för att vända allt!


/funderaliteförmycketmera2 kommentarer:

  1. Jag vet vad du talar om. Koppla bort börsen helt istället. Ta några månaders break. Träna eller plocka upp en hobby. :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Bloggen är hobbyn! :-) Träna gör jag redan. Men koppla bort börsen borde jag prova! :-D

      Radera