onsdag 5 april 2017

Mina råd till mig själv!

Onzzzdag! Jag är mitt inne i utdelningsperioden. Inom loppet av ca åtta dagar väntar tre nya utdelningar. Så vad finns egentligen att klaga på? Pengar rullar in som det ska, det går bra nu. Sjung en av mina icke favoriter. Men på resan mot målet, så gäller det att även stanna upp och tänka till lite. Vad är det jag håller på med? Därför behöver jag mig själv några råd på vägen. Så att inte allt bara blir ett mekaniskt sparande så fort lönen är på kontot den 25:e varje månad!Mina råd till mig själv!


- 10 år går snabbare än vad du tror. Glöm inte bort att ha roligt på vägen. Att man haft roligt ångrar        man sällan. Däremot att haft tråkigt kan man ångra i evigheter.

- Glöm för allt i världen inte bort dina nära och kära när det hela tiden ska sparas och investeras.

- Du blir trots allt inte yngre även om du själv inbillar dig det ibland. Lev därför i nuet. Tid är               nämligen något man aldrig får igen!

- Vad är en miljon på banken värt, om du inte får fortsätta vara frisk? Håll igång med träningen.Vilket råd skulle du vilja ge till dig själv? 
/funderalitemera
6 kommentarer:

 1. Bra påminnelse och jag råden jag skulle ge mig själv är de du nämner. Ha kul, lev i nuet och värdesätt personerna i din närhet.
  Skulle lägga till ett råd, ha någon med på resan, tex vän, familjemedlem eller någon du bollar med, i mitt fall min sambo och vårt barn, det är så mycket roligare att dela en seger än att fira ensam.

  SvaraRadera
 2. Nära och kära står för min familj!☺ Så dom åker med på den här resan!

  SvaraRadera
 3. Nära och kära, javisst. Men välj ditt sällskap! Umgås inte med folk bara för att du måste, eller alltid har gjort så. Jag har slutat bjuda in släktingar till alla barnkalas (en "måste-grej") och bjuder istället vänner som vi trivs med och gillar att umgås med.
  Gör dig av med energitjuvar!
  Hälsningar Spargrisen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Energitjuvar gjorde jag mig av med för längesen! :-)

   Radera
 4. Snåla inte för mycket, unna dig nåt om du vill.
  Tänk på hälsan
  Upplev!
  Familjen kommer först, offra inte ledighet med dem för att jobba övertid för att tjäna ännu mer.

  SvaraRadera