fredag 11 februari 2022

Tröttnade till sist på Telia!

Fredagzz.. Underbara Fredag, så nära som helgen är nu, gör ju att man nästan kan ta på den.. Äntligen!

Telia är ett av mina innehav som hängt med sen allra första början. Tanken när jag köpte dom var att komma åt den fina utdelningen som bolaget "bjöd" på. Men kursen har varit ett sorgebarn. Så igår fick jag nog. Trots att aktien rörde sig uppåt och låg på plus för dagen så räckte det inte för att jag skulle behålla den. Nej istället vart 1518 st sålda. Räknade lite på hur mycket Tele2 skulle ge i utdelning. Osäkerheten kring när den omryktade bonusutdelningen skulle komma? Fick mig istället att vända tankar och pengar till Swedbank. Köpte på mig 330 st. Hoppas på bättre lycka med dom än med Telia. Men har inte gett upp planen med att få ihop 1000 st Tele2. Vet just nu bara inte hur det ska gå till?

Trevlig helg,

/investeralitemera

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar