måndag 7 februari 2022

Rapport förväntningar.

Måndagzzz... Igår kom elräkningen för Januari. Hade lite på känn att den skulle kunna räknas om igen. Som December räkningen gjorde och vart tok hög. Har även den gången följt räkningen dag för dag. Fram till i fredags så såg den ut att hamna på ca 6800 kr. Men den här gången hade den rätta till sig till att bli mindre. Förstår inte riktigt hur det funkar. Men fakturan som ska betalas blev på 5858 kr. I själva verket är det ju ganska galet hur man trots en i mina fall så pass hög faktura kan kännas sig lättad. Världen är upp och ned. Rätt var det är så gläds man väl åt ett dieselpris på 20,40 kr?

Den här veckan har jag några bolagsrapporter att se fram emot.

 • 8/2 Solidförsäkring. Inga större förhoppningar alls här. 

 • 8/2 Resurs Holding. Här vill jag gärna se en utdelning på minst 3,60kr/aktie uppdelat på två tillfällen.

 • 9/2 Kindred. Hoppas på en utdelningshöjning. Gärna 5kr/aktie uppdelat på två tillfällen.

Har du några rapport förväntningar? 


Full fart mot helgen!

/investeralitemera
 

5 kommentarer:

 1. Svensken blir glad för att farbror staten plundrar dem på mindre än väntat. Ett oerhört konstigt land och konstigt folk detta :)
  Mvh investera-pengar.blogspot.com

  SvaraRadera
 2. Ja...elpriset tar ju lite fokus av det j*vligt dyra bensin/dieselpris. Som staten tjänar massor på!

  SvaraRadera
 3. Absolut, lägger till din blogg! :-)

  SvaraRadera
 4. hej alla, jag är här för att dela ett litet vittnesbörd. Jag heter Shira elijah, jag är 40 år gammal, jag gifte mig vid 31, har bara ett barn och levde lyckligt i alla sina dagar. Efter ett års äktenskap har min man blivit så konstig och jag förstår inte riktigt vad som händer, han har packat hemifrån till en annan kvinna, jag älskar honom så mycket att jag aldrig drömmer om att förlora honom, jag gör mitt bästa för att se till att man kommer tillbaka till mig, men utan hjälp, gråtande och gråtande och ber om hjälp, jag pratade om det med hans familj men fick inget svar. Så min bästa vän Anna Johansson lovade att hjälpa mig. Hon berättade för mig om en man som heter Dr Alaba, berättade att han är en väldigt stor man och en riktig man som man kan lita på och som inte har något att göra med kärleksfrågor som han inte kan lösa och hon berättade för mig hur han har hjälpt otaliga människor att återuppbygga sin relation. Jag var verkligen övertygad, jag kontaktade snabbt hans e-postadress, dralaba3000@gmail.com eller hans WhatsApp / viber med det numret +1(425) 477-2744. Jag förklarar alla mina problem för honom, han sa till mig att jag inte behöver oroa mig för att alla mina problem kommer att lösas omedelbart. Han berättade för mig vad jag skulle göra för att få tillbaka min man, och jag sa det, han sa att efter 3 dagar skulle min man komma tillbaka och börja tigga, och det hände verkligen som han sa, jag blev väldigt förvånad, det är så otroligt. Härligheten av vår relation med Gud är nu mycket nära och vi lever båda lyckliga i alla våra dagar. Om du stöter på ett liknande problem, kontakta honom omedelbart och lös problemet en gång för alla. Jag är också ett levande vittne

  SvaraRadera