fredag 1 april 2022

Liten status uppdatering!

Fredagzz... En helt vanlig snöig dag i April då börsen slutar på plus. Så skulle man kunnat sammanfatta dagen. Men den var lite annorlunda och lite ovanligare än vanligt. 

Men vad har hänt sen sist? Någonstans måste man börja. Ok, deklarationen kom och jag fick kvarskatt. Inte helt oväntat eftersom "jag" hade sålt en villa med en hel del vinst. Som lite av den hade placerats i aktier och fonder i en ISK. Min chansning gick inte hem så mycket kan vi konstatera. Kan inte skylla på Putin eller någon annan. Check på att betala in summa till skatteverket. Kommer uppdatera portfölj statusen inom kort! 

Det ovanliga med dagen var att jag gjorde min första dag på mitt nya jobb. Massor med info som skulle tas in och mer därtill. Har bomull i skallen nu. Undrar hur huvudet känns nästa vecka? Då jag gjort en hel arbetsvecka på mitt nya jobb! I över 9 år jobbade jag på mitt gamla jobb. En evighet med tid så här i efterhand. Tänker jag tillbaka på allt som hänt under den tiden...oj oj oj! 

Tills vidare, full fart mot helgen och kommande aktieutdelningar!


/investeralitemera
2 kommentarer:

  1. Hej, skulle vilja komma i kontakt med dig. Har du en mail man kan nå dig på? Du kan maila denna till 10arsplanen@gmail.com om du vill :)

    SvaraRadera
  2. hej alla, jag är här för att dela ett litet vittnesbörd. Jag heter Shira elijah, jag är 40 år gammal, jag gifte mig vid 31, har bara ett barn och levde lyckligt i alla sina dagar. Efter ett års äktenskap har min man blivit så konstig och jag förstår inte riktigt vad som händer, han har packat hemifrån till en annan kvinna, jag älskar honom så mycket att jag aldrig drömmer om att förlora honom, jag gör mitt bästa för att se till att man kommer tillbaka till mig, men utan hjälp, gråtande och gråtande och ber om hjälp, jag pratade om det med hans familj men fick inget svar. Så min bästa vän Anna Johansson lovade att hjälpa mig. Hon berättade för mig om en man som heter Dr Alaba, berättade att han är en väldigt stor man och en riktig man som man kan lita på och som inte har något att göra med kärleksfrågor som han inte kan lösa och hon berättade för mig hur han har hjälpt otaliga människor att återuppbygga sin relation. Jag var verkligen övertygad, jag kontaktade snabbt hans e-postadress, dralaba3000@gmail.com eller hans WhatsApp / viber med det numret +1(425) 477-2744. Jag förklarar alla mina problem för honom, han sa till mig att jag inte behöver oroa mig för att alla mina problem kommer att lösas omedelbart. Han berättade för mig vad jag skulle göra för att få tillbaka min man, och jag sa det, han sa att efter 3 dagar skulle min man komma tillbaka och börja tigga, och det hände verkligen som han sa, jag blev väldigt förvånad, det är så otroligt. Härligheten av vår relation med Gud är nu mycket nära och vi lever båda lyckliga i alla våra dagar. Om du stöter på ett liknande problem, kontakta honom omedelbart och lös problemet en gång för alla. Jag är också ett levande vittne

    SvaraRadera