tisdag 5 november 2019

Sen avstämning Oktober.

Tizdagzz.. Dagarna mellan månaderna går snabbare och snabbare. Känner att jag stundtals har svårt att hänga med själv. Hade velat finna ro till att skriva fler inlägg. Men det som krävs infinner sig inte riktigt. Skulle kunna kalla det för en variant av skrivkramp...

Bildkälla: https://pixabay.com

Sen avstämning av Oktober fast vi är i början av November. Ja så det kan bli. Det totala portföljvärdet har stigit med ca 4,28 % sen förra avstämningen. Som vanligt beror det på nyspar och återinvestering av utdelningar.

Utdelningar i Oktober blev följande,

Tele2, 660 kr
Resurs, 2178 kr
Telia, 1495 krKöp i Oktober:

Kindred, 123 st
Baltic Horizon Fund, 483 st
Ratos, 170 st
Swedbank 63 st


Försäljningar:

Sålde Axfood, 100 st. För att fortsätta köpa bla Kindred. Vilket visade sig vara ganska bra tajming. Men givetvis var det 100% tur och inget annat.

/investeralitemera2 kommentarer:

  1. Vad har du för tankar kring att det "som vanligt beror på nyspar och utdelningar"? Jag skulle vilja påstå att av börsens långfristiga avkastning så kanske 40 procent beror av utdelningar, resten värdeökning. Når man inte det så kanske det finns anledning att reflektera över strategi?
    Mvh investera-pengar.blogspot.se/

    SvaraRadera
  2. Hmm.. har alltid tankar kring min strategi. :-) Hade jag däremot ingen strategi alls. Så skulle jag nog ha trejdat bort alla pengar! Känner mig dock trygg i det jag gör. Horisonten ligger ju väldigt långt bort i mitt fall....så känns det i alla fall just nu! :-)

    SvaraRadera