måndag 18 november 2019

Brottas med mina tankar!

Måndagzz... En helg som innehöll lite av allt. Lite träning, lite olika mat, lite olika dryck och lite av allt annat. Lite för mycket av vissa saker helt enkelt! Så när jag igår slutligen somnade efter 23. Så sov jag nästan hela natten igenom.Vilket är ganska ovanligt för mig....
Bildkälla: https://pixabay.com

Har nu under några veckor provat på något som heter "Bulletproof Coffe" tillsammans med ett ägg som frukost. Istället för min traditionella naturell kvarg med mysli. Det ger min en rejäl boost på morgonen. Känner mig mer pigg på jobbet och mera "taggad".. Men problemet som jag nu upplever det! Är att jag även känner mig "taggad" att agera i min Avanza portfölj! Många tankar hinner gå genom huvudet att kapa mina surdegar för att kanske chansa på att SEB ska vända upp efter nedgången i fredags. Det är just såna här tankar som är min största motståndare till långsiktighet. Hade jag tröttnat på Ratos så hade jag inte fått vara med om den vändningen som den aktien nu gjort. Ibland är det bästa helt enkelt att bara sitta still i båten. Vilket jag nu jobbar på att göra!/funderalitemera 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar