torsdag 14 november 2019

En ny aktie i portföljen...

Torzdagzz.. Ett fullspäckat jobbschema hela veckan igenom. Kontra ett jobbschema nästa vecka som ser väldigt tomt ut. Kunde jag välja så skulle ett mellanting kännas mycket bättre. Men inte alltid man kan påverka sin arbetsbelastning. Får väl helt enkelt se det som att jag får vila upp mig lite nästa vecka....
Har tagit in en ny aktie i min KF hos Avanza. Har nämligen som smått börjat köpa in mig i det Norska bolaget "Storebrand". Totalt äger jag nu hela 25st aktier.

Saxat från Avanza....

Storebrand är en norsk spar - och försäkringsbank. Banken erbjuder ett brett utbud av tjänster inom allmän- och livförsäkring, kapitalförvaltning och tillhörande banktjänster. Tjänsterna erbjuds i stor lokal utsträckning, både till privatpersoner och företagskunder på den norska marknaden. Storebrand har anor tillbaka till 1767 och har sitt huvudkontor i Lysaker./investeralitemera

4 kommentarer:

 1. Storebrand är naturligtvis ett självklart val. Måhända är jag partisk...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bank och försäkring...vad kan gå fel? *ironisk* 😊

   Radera
 2. Spännande köp! Har inte superbra koll på dem men ska spana in dem :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och jag får fotsätta köpa på mig flera! 👍

   Radera