lördag 2 juni 2018

Avstämning Maj!

Lördagzz. Kunde inte vänta ända tills imorgon för att göra Maj avstämningen. Vi får skylla på min nyfikenhet. Tack och lov snyggade gårdagens börsuppgång till mina totala siffror lite. Såg framför mig en minskning av portföljvärdet på upp till 10 till 15 %.

Efter en sammanräkning så visade det sig att värdet "bara" minskat med ynka 1,18 %. Visst det tillkom lite nya pengar och några av dom utdelande bolagens kurser återhämtade sig lite. Så det hade kunna se betydligt värre ut än vad det gjorde. (Har uppdaterat "innehav").


(Bildkälla: https://pixabay.com).

Har även i veckan fått 247 kr i utdelning från Kinnevik. Totalt för året har jag nu tilldelats 10 447 kr i utdelningar. Finns lite kvar att ta av. Under kommande vecka bör utdelningar från bla Leroy Seafood och American Shipping Company leta sig in på kontot.

Gå nu ut i solen och njut av den härliga värmen. Regnet som yr.no förutspådde tycks ha tagit sig en omväg någon annanstans! Det tackar jag för!


Hur gick din portfölj i Maj?


/investeralitemera


4 kommentarer:

 1. Grattis får man väl säga. Jag följer upp min egen portfölj en gång per kvartal så vet inte exakt hur just maj har gått, men det ser bra ut så långt i detta kvartal för portföljen.

  Mvh

  Egon

  SvaraRadera
 2. Min portfölj backade 1,5%, inte kul men kan ju inte gå upp hela tiden :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej någon gång vänder det ju troligen ned! 😊

   Radera