fredag 28 juli 2017

Man kan ju undra vart det ska sluta?

Fredag! Eftersom jag och familjen fortfarande har semester. Så känns den här Fredagen inte riktig som det brukar! Förstå mig rätt nu. Den känns precis som gårdagen gjorde dvs som vilken semesterdag som helst! Alla dagar har nu flutit ihop. Det känns faktiskt rätt bra!

Planen för idag är att ta det lugnt och åtminstone snegla lite på börsen. I skrivandets stund så är OMXS30 på minus ca 1%. Fortsätter det i samma takt under nästa vecka? Så har vi snart raderat ut hela 2017 börsuppgång! Man kan ju undra vart det ska sluta?

 


(Bildkälla: https://pixabay.com).

Trevlig helg!


/villinvesteralitemera

 

4 kommentarer:

 1. Jag tror svackan kommer att fortsätta nu under sommaren och möjligtvis hösten men sen tror jag det vänder när q3 rapporterna visar styrka och helåret slutar ändå på 10% upp. Det är min gissning :). (förutsatt att inte Trump petar nån i ögat förstås)

  SvaraRadera
 2. Förväntar mig rejäla uppsving i mina konsulter HiQ, Capacent och Atea efter Q3, många konsulter har det kämpigt med många helgdagar och semestrar. Det brukar ta fart rejält under hösten...

  I övrigt är det bra när börsen faller tycker jag. Har inga planer på att likvidera tillgångarna de närmaste 10 åren...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Samma här, inga planer på att sälja av under kommande år. En korrigering/nedgång är nog i det stora hela bara bra...på lång sikt! ☺

   Radera