torsdag 27 juli 2017

I alla fall jag!

Torzdag! Semestern rusar på i full fart och lönen är på kontot. Borde med andra ord redan hunnit investerat i någon väl vald aktie eller fond!? Men Juli kommer bli en lika dåligt och tråkig investeringsmånad som Juni var. Största anledningen till det är att i år har familjen "ILM" ingen längre inplanerad resa. Förra året var allt "klart och betalt" redan till slutet på Maj. Men i år har vi valt att inte planera in något utan ta semestern som den kommer. Därav behöver det finns pengar kvar till det.

Att göra så här är egentligen precis tvärt emot hur jag normalt vill ha det. Personligen gillar jag att ha det uppstyrt lagom mycket. Men det har i sin tur gjort det möjligt att investera lite mera under månaderna som varit. Så på så sätt är det ju bra! Finns för och nackdelar med allt!(Bildkälla: http://pixabay.com).

Skulle det bli några pengar över efter semestern och Augusti lönen? Så kommer jag investera dom det är något som är säkert. På tal om planering så har vi redan nu styrt upp nästa års semester. Den resan är redan planerad och beställd. Lite ordning mår man ju trots allt bra av! I alla fall jag!/semesteralitemera2 kommentarer:

  1. Här har det blivit många kortare utflykter istället för en mega-semester som vi hade redan i Mars. Tyvärr har vädret i Sverige och grannländerna lämnat mycket övrigt att önska. Tog en vända förbi Tylösand igår, kanske 17 grader i vattnet brrr... maten vad dock god.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Små korta utflykter funkar det oxå! Vi besökte huvudstaden igår. Hjulen snurrar verkligen på där! Nästa vecka väntar en tre dagars resa, ☺

      Radera