söndag 18 juni 2017

Snart semester!

Sönzzdag! Kan inte låta bli att redan nu börja blicka mot semestern. Även om det dröjer hela tre arbetsveckor till. Så har kroppen och hjärnan börjat fatta att det inte är månader vi talar om innan målet nås. Även om familjen ILM för ovanligheten skull inte har någon resa eller resmål planerat. Så ser jag verkligen fram emot att inte göra någonting alls under fem semester veckor...(Bildkälla https://pixabay.com)

Lönen kommer tidigt i och Midsommarhelgen. 22 Juni förväntas pengarna ramla in på kontot. Dom ska då räcka en bra bit in på semestern. Är därför osäker på hur mycket av det som sparas varje månad. Som jag kommer att kunna investera vidare hos Avanza? Kommer dock göra mitt bästa för att det ska bli samma summa som vanligt.


/investeralitemera


4 kommentarer:

  1. Semester sitter alltid fint. Vi får hoppas att det blir mer av den varan i framtiden, i takt med att pengarna samlas på hög :)

    SvaraRadera
  2. Jag själv brukar ha en tendens att dra ned på sparandet under semestern. Livet ska levas idag också, och man vet inte hur länge man får stanna på jorden, eller hur länge man får vara i god form. Jag vet folk som drömde om sin pension, men sedan aldrig fick uppleva större delen av den... För min del känns det viktigt att leva ett bra liv idag, som jag trivs med, såväl som i en framtid.
    Mvh http://investera-pengar.blogspot.se/

    SvaraRadera