måndag 20 december 2021

Har köpt Tele2

Måndagzz.. Summerar den gånga helgen genom att säga, vart tog den vägen? Så då passar det ju bra att den här veckan är kortvecka. För såna kan man inte ha för få av!

Dom senaste dagarnas lite mildare väder. Har fått den preliminära elräkningen att minska. När det i början på månanden var som kallast och elen som dyrast. Då var det minsann ingen munter läsning att se den totala elräkningen på preliminärt  ca 6700 kr. Lite oroväckande att kommande dagar ser ut att få minus grader. Vilket kommer få elräkningen att vända uppåt igen. Men va f-n snart vi går mot ljusare tider och vår! Något positivt lär man ju försöka se i det hela!? Ska visst bli något som kallas för Jul snart också!

Efter att fondförsäljningen i Fredags gick igenom. Så köpte jag 21 st Tele2. Idag säljs det lite fler fonder och jag kommer fortsätta köpa fler Tele2. Räknar med innan dagens slut ha nått 800 st. 


/inversteralitemera


4 kommentarer:

 1. Då borde din elräkning alltså hamna väl över 10,000 kr per månad i jan-mars då det brukar vara kallare? Men, men det är så svensken har röstat på att det ska vara.
  Mvh investera-pengar.blogspot.com

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det hoppas jag då rakt inte på att den gör. :-S Men blir elpriset runt 6-7 kr så vete katten! :-(

   Radera
 2. Och du ska väl skaffa elbil med antar jag?

  SvaraRadera