lördag 15 juni 2019

Ryktet om min frånvaro är helt klart överdrivet!

Lördagzz. Det är semester känsla hör på lördagen. Solen lyser för fullt och grannarna runt om mig grillar så det står härliga till. Det doftar alldeles underbart. Själv nöjer jag mig fn med en pissljummen Pripps Blå av den svagare sorten. Hade inte ens orken att vänta på att den skulle bli kall. Ibland vill man bara ha det "nu". Lite som med min aktier och fonder. Jag vill att dom ska vara värda miljoner nu. Orkar inte vänta i flera år på att dom ska öka i värde. Men till skillnad mot ölen som jag bara kan ta när jag vill, så får jag snällt vänta på mina aktier och fonder!



















Bildkäll: https://pixabay.com


Vad har då hänt i aktieväg sen förra inlägget?

I början på veckan tröttnade jag lite. Så jag tog ett lån av mig själv. Oss i mellan så skulle jag aldrig låna ut till mig? Eftersom jag har en återbetalningsgrad på ca 0,1%. Men berätta inte det för mig eller banken. Den sist nämnde har nämligen en helt annan uppfattning om min betalningsförmågan.

För pengarna köpte jag följande, 

Swedbank 41 st
Ocean Yield 12 st


Sen kom det 2 st utdelningar,

American Shipping Company 768 kr

Baltic Horizon Fund 816 kr

För dom pengarna och dom "lånade" som var kvar köpte jag,

Telia 23 st 
American Shipping Company 51 st

Total har jag under 2019 fått 16 722 kr i utdelning. Fattas bara 75 kr för att slå utdelningen för 2018. Vilket jag kommer göra så fort Björn Borgs utdelning är på kontot. Som troligen sker under nästa vecka. Så det är jag väldigt nöjd!


Ha nu en härlig helg!



/investeralitemera















3 kommentarer:

  1. Vad skönt, jag ser att du tagit intryck av Greta :) Du grillar klimatmedvetet grönt. Antagligen med träbricketter också.
    Mvh http://investera-pengar.blogspot.se

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hahah :-) Vet inte vem som sa det? Men Greta är ett barn och inte en expert på klimatfrågor. �� Men läs gärna det här...

      https://uvell.se/2018/12/11/pr-spinnet-bakom-greta-thunberg/&ved=2ahUKEwjJ0M6vwu3iAhXN-yoKHVlnAy4QFjAFegQIAhAB&usg=AOvVaw2_na6HQEL_nmiL5Ev_5tQS

      Radera
  2. Godvänner, jag heter Antonio Laura från Lund-Sweden, jag är läkare av yrke, 45 år. Läs mitt sanna livsvittnesbörd om hur jag återställde tillbaka kärlek och förtroende i mitt äktenskap, jag har goda avsikter att denna information kommer att hjälpa någon som läser detta just nu att läka trasigt hjärta och återställa förlorat kärleksförhållande inom två dagar. Min stoy kan vara likadan, jag var gift med Antonio fyra år, förra månaden han gick upp med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka att älska mig, men allt jag gjorde var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket eftersom vi hade två små barn tillsammans och jag älskar honom så mycket att jag inte kan leva utan honom, jag frågade honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem till min kollega på jobbet, hon är min goda vän och hon rådde mig att snarare kontakta en kärlek stavningskärna som kan hjälpa mig att stava kärlek tillbaka, men jag är den typ av person som aldrig trodde att kärlek stavdelning fanns eller kan fungera, jag hade inget annat val än att prova, jag mailade stavningskanalens e-postmeddelande som hon gav mig och några muniter efter att jag fick ett svar Dr.Oduduwa sa till mig att han kan hjälpa mig att få tillbaka min man, det var inga problem att allt kommer att gå bra innan tre arbetsdagar, jag följde noggrant all hans instruktioner om vad jag ska göra hemma under mitten av natten kärlek spell bön. Oduduwa lanserade en Love-stavningsdel i luften och förvånansvärt andra dagen var den omkring 06.00. Min make kärlekspartner ringde mig på min mobiltelefon, jag blev så förvånad för min man har vägrat att ringa mig eller sms till mig de senaste tre veckorna, plötsligt ringde han för att be om ursäkt till mig och han sa att han kommer att återvända hem för att besöka mig och mina barn snart. Ända sedan den första dagen han ringde mig har han blivit ringd och smsat mig varje dag, idag ringde han att jag svarade på telefonsamtalet och han sa igen att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle förlåta och återvända till honom som kärlekspartner, att han älskar mig så mycket. Jag är så glad och fram till idag började vi leva tillsammans lyckligt som en familj. min djupa tacksamhet till Dr.Oduduwa för hans begåvade krafter för att återställa trasiga äktenskap och föra tillbaka ex kärlekspartner inom två dagar kärlek stavning bön som fungerar. Jag rekommenderar honom varmt för alla som söker brådskande återställande av kärlek (dr.oduduwaspellcaster@gmail. com)

    SvaraRadera