lördag 1 juni 2019

Avstämning Maj och lite till.

Lördagzzz. Efter att ha spenderat natten på en luftmadrass. Som engagerad förälder i dotterns fotbollslag. Så kan jag inte annat säga att jag är förb*skat sliten i kropp och själ. Har slumrat i sängen vid tre tillfällen redan. Men det hjälper inte mot förlorad sömn. Måtte jag bara orka hålla mig vaken till kvällens Champions League final?
Bildkälla: https://pixabay.com/

När börsen fortsatte backa i veckan som gick. Tänkte jag att det här kommer slå hårt på porföljens totalvärde när siffrorna ska summeras. Men det var faktiskt inte fullt så illa. Antagligen tack vare att utdelningar som kommit under månaden återinvesterats. Pga det så backar faktiskt bara det totala portföljvärdet med - 0,82 %. I pengar blir ca 3660 kr. Så det känns ju inte alls så farligt! Men nu tror ju jag inte att den här nedgången som drar över större delen av världen. Kommer vända på ett tag! Näe.. inte förens Trump och Kina är överens om tullarna på olika varor. Så får vi nog räkan med fortsatt nedgång. Men å andra sidan. Jag brukar ju sällan ha rätt när det gäller aktiers upp och nedgång! Hur som helst så funderar jag på hur jag ska få tag i mera kapital för att kunna öka i några av mina aktier som i mina ögon gått ned lite väl mycket! Får återkomma i den frågan!

Trevlig helg!

/funderalitemera


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar