lördag 18 maj 2019

Mitt dåliga minne...

Lördagzz.. Nog är det lite synd att mina pengar inte växer lika snabb som gräset utanför. Inte verkar det heller hjälpa att jag varit redigt förkyld. Nej eftersom gräset har inte slutat växa för det. Så direkt efter frukosten tog jag tjuren vid hornen och klippt det. Min tomt är inte speciellt stor ca 1134 kvm2. Men det är diken och upp och ned. Vilket gör att det normalt tar ca 1,5h för mig att skjuta gräsklipparen framför mig. Jo, jag skjuter den framför mig eftersom den inte är självgående. Vilket i sig är en helt annan historia hur det kunde bli så?
Tack vare mitt dåliga minne så glömmer jag till och från bort mina delmål.
Jo jag vet det borde verkligen inte vara så. Därför passade jag på att kolla igenom dom innan jag började skriva det här inlägget. Bestämde mig även för att göra mitt yttersta för att kunna stryka Etapp A2 innan året är slut. Mest för att det borde vara överstruket sedan länge. Det om något kommer bli min prioritering. Jag äger idag 1083 st Telia aktier. Det fattas alltså 417 st för att nå 1500. Det skulle med fredagens kurs kosta mig ca 17 036 kr att nå det målet. Så på måndag fortsätter jag med att jobba mot att stryka Etapp A2. Kommer återinvestera veckans utdelningar då.

Etapp A2
Att äga 1500st Telia aktier. (Kan gå att nå under 2016-2017).


Har du delmål? Har du bra koll på dom?


/investeralitemera

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar