lördag 1 december 2018

Avstämning November, utdelningar och funderingar!

Lördagzzz... Nu är det inte långt kvar till självaste Julafton. Men ändå håller jag på med något slag självbedrägeri. Eftersom jag tror mig ha all tid i världen till att handla julklappar. Pengarna är avsatta redan. Så kan inte köra med den ursäkten att jag väntar på December lönen. Mitt problem är nog snarare att jag tycker det är så sjuk tråkigt att handla. 

Fick önskelistan av dottern och konstaterade att allt kunde köpas från ett och samma ställe via internet. Vad bra tänkte jag! Hmm..mindre bra att inte ett endaste plagg från önskelistan fanns kvar i hennes storlek. Där och då dog min lilla entusiasm till att köpa julklappar. Får hoppas på ny initiativförmåga under veckan som kommer...


Året sista utdelning kom idag in på kontot. 646 kr från American Shipping Company.

Övriga utdelningar under November.

Ocean Yield 10 kr
H&M  48 kr
Baltic Horizon Fund 772 kr

Totalt för månaden blev det 1476 kr i utdelningar. Vilket även gör att 2018 års utdelningar är 624 kr mer än 2017 års utdelningar. Det är otroligt skoj att det blev mer i utdelningar i år.


Novemeber visade sig trots allt vara en bra månad för portföljen.
Då den tack vare nyinvesteringar steg till "All time high". Trodde att jag skulle få summera att portföljen tappat massor i värde. Men så vart det alltså inte!


/investeralitemeraInga kommentarer:

Skicka en kommentar