tisdag 29 maj 2018

Outsiders...

Tisdagzz! Lyckades lura mig själv till att lägga mig lite tidigare igår än i Söndags. Eller lurade och lurade? Jag var så pass trött att jag knappt  kunde hålla ögonen öppna. Så det var inte svårare än att bara blunda. Så löste sig resten sig självt. Ibland är det bra så lätt!(Bildkälla https://pixabay.com).

En av mina favorit poddar är (var) utan tvekan "25 Minuter" med Syding och Sundström. Det är inte många avsnitt från dom som jag inte lyssnat på. Dessvärre så har dom nu gett sig på att slå i hela världen. Ja det är åtminstone hur jag tolkar det. Eftersom dom nu skapat en ny podd på engelska, som heter "Future Skills"  https://futureskillspodcast.com/  Det dessvärre något med den som inte stämmer för mig. Jag gillar personerna och det dom förmedlar. Men det är som att gå på en dejt där det bara inte klickar..! En liten besvikelse alltså!

Därför vart jag grymt glad när jag hörde att "Syding och Svahn" startat en ny podd tillsammans. Nämligen Outsiders. http://annasvahn.se/2018/02/outsiders-syding-svahn/ I den tar dom upp allt från "flockbeteende på börsen..." till "..dåliga nybörjartips". Det avhandlas en hel del med andra ord. Själv har jag bara hunnit med att lyssna mig igenom 3 avsnitt. Så jag ser fram emot att fortsätta lyssna på resten fram och tillbaka till jobbet.

Har fått ytterligare en utdelning. Nämligen från Baltic Horizon Fund 560 kr. Det var deras andra utdelningen av total 4 st i år. Har därför även passat på att köpa ytterligare 10 st Resurs.

Har uppdaterat fliken "utdelningar".


/investeralitemera
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar