måndag 28 maj 2018

Återinvesterat...

Måndagzz.. Har dragit på mig en riktigt dålig ovana. Nämligen att vara uppe alldeles för länge på kvällarna. Det finns ju hur mycket som helst man kan syssla med när man kommer hem från jobbet. Vilket gör att timmarna inte riktigt tycks räcka till. Att jag sen blir lagom trött på morgonen eftersom endast ca 5h sömn inte verkar vara helt optimalt. Det gör det samma just nu! För den värsta tröttheten tycks alltid infinna sig på dagarna runt kl 15.00. Min plan är att försöka lägga mig tidigare ikväll. Jag ger det ca 60 % chans att misslyckas. Å andra sidan är 40 % chans att lyckas inte allt för dåliga odds.....(Bildkälla https://pixabay.com).

Har idag återinvesterat Tele2 och H&M utdelningarna. Trots SEB och BankID strulet som pågick under hela förmiddagen. Så fick jag till sist över en liten skvätt pengar att investeralitemera för.

Resurs  40 st.
Axfood 10 st.

Härnäst väntar jag in lite utdelningar från bla Björn Borg, American Shipping Company, Baltic Horizon Fund samt några till..../investeralitemera
2 kommentarer:

  1. Som småbarnsförälder har jag nästan aldrig något val, ska jag sitta och pyssla med börsen/bloggen blir det efter både fru och barn har somnat. Lillen brukar somna vid 9-tiden, och hade jag sen suttit vid datorn hade jag nog fått en hink kallt vatten över mig från frun. Hon är dock kvällstrött och brukar lägga sig senast vid 22-tiden. Därefter har jag egen tid haha! Brukar vara trött som ett as, men vad gör man.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det är väl bara att gilla läget antar jag!? :-)

      Radera