söndag 31 december 2017

Hej då 2017 hoppas du aldrig kommer åter!

Söndagz.. Så var det åter igen dags att fira nyår. Dricka bubbel och skjuta upp raketer. För dom som har några att fyra av. Själv har jag inga alls. Men det finns alltid någon som tycker det är värt pengarna som det kostar att stila på årets sista dag. Tack till er och den gratis underhållning ni bjuder mig och alla andra på! Stor tack!(Bildkälla https://pixabay.com).

2017 vart inte det året som jag hade hoppats på. Av flera olika anledningar. Men ingen mening att gråta över spilld mjölk, som det så fint heter. Att 2018 kommer bli ett bättre år? Det är jag 110% säker på. Kommer nämligen inte behövas allt för mycket för att överträffa 2017. Ibland behövs så lite och tur är väl det!

När det gäller det ekonomiska, så har den sista månaden inte varit bra för totalen! Trodde jag! Men vid en sammanställning så visade det sig, att så inte var fallet. Visst nu är det ju insättningarna som gör att det ser bättre ut än vad det i själva verket är. Det totala Avanza portfölj värdet slutade på 259 203 kr. Lite bättre än månaden innan. Har uppdaterat "innehav".

Igår skrev jag om att 9 st av mina totalt 14 st aktiebolag i Avanza portföljen stod på minus. Bra mycket bättre går det dock för mina fonder. Där endast 1 st fond av totalt 6 st står på minus idag. Vad säger det om min "stock picking" kunskap. Jo nämligen att jag inte borde köpa aktier överhuvudtaget. Utan bara fokusera på att äga fonder. Men jag kommer trots allt fortsätta fokusera på att köpa utdelningsaktier. Rätt eller fel får vi som om några år!?

Tills vill jag bara säga  "Hej då 2017 hoppas du aldrig kommer åter!".......  :-)Gott nytt år till er alla!/investeralitemera


4 kommentarer:

 1. Bra håll uppe humöret. Aktier är överlägset fonder på längre sikt, i takt med att man lär sig mer och mer. Och så är det ju betydligt roligare också. Mvh https://investera-pengar.blogspot.se/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Japp aktier är roligare. Får hoppas det lönar sig i längden bara! :-)

   Radera
 2. Upp med humöret och ät lite god mat och kanske en skumpa. Imorrn är det 2018!

  Gott Nytt År önskar Snålgrisarna!
  https://snalgrisen.blogspot.se/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Humöret är på topp! :-) För som du säger så är det imorgon 2018. Som jag har längtat dit! :-)

   Radera