fredag 6 oktober 2017

Fredagz!

Fredagz! Veckan bockades av i en väldans fart. Dagarna har flutit ihop och jag har svårt att säga vad jag gjort och när gjort det! Ett sätt att få hjärnan att jobba lite extra, när den använder samma nervbanor. Är att göra något man brukar göra, fast att man göra det lite annorlunda. Ta en ny väg till jobbet genom att ex svänga av lite tidigare. Kanske kan man då tvinga hjärnan att anstränga sig för att hitta rätt!?(Bildkälla: https://pixabay.com)

Tänkte nämligen på det idag när jag skulle hämta kaffe. Tog en rejäl omväg i korridoren allt för att tvinga fram en ny nervbana i hjärnan! Sen om det hjälper mig att bli mindre senil om ca 10-20 år!? Det har jag ingen som helst aning om? Men omvägen kändes riktigt onödig i alla fall! Kaffet då? Jo det smakade i alla fall precis som det brukar.... Eller var det idag som jag drack pulverkaffe istället för vanligt!?

Att skapa nya nervbanor...


/funderalitemera


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar