måndag 6 april 2020

Avstämning Mars och lite annat!

Måndagzz... Kanonväder ute och jag sitter inne på kontoret. Är så klart inget som hindrar mig från att ta en paus och gå ut. Men då är risken stor att jag stannar ute hela dagen istället för att gå in igen. Så jag ser istället fram emot när arbetsdagen tar slut. Härda ut är det nya modeordet för mig....


















(Bildkälla: https://pixabay.com/ ).

Den här månadsavstämningen har jag dragit mig lite för. Mest för att Avanza portföljen tagit en hel del stryk. Allra helst jämfört med Februari avstämningen. Trots både nysparande och återinvesteringar så har värdet gått ned med hela ca 20%. Det är en hel del värde som försvunnit i och med Corona krisen. Men det är bara att kämpa vidare mot nästa lön/utdelning. För resen mot målet fortsätter. Har uppdaterat fliken innehav.

  • Vet att man ska var försiktig med att belåna portföljen. Men tanken finns.....tyvärr!
  • Dom indragna/uppskjutna utdelningarna irriterar mig fortfarande!
  • Lönen kommer den 24:e den här månaden...men sååå långt kvar.
  • Bilfirman vs ILM = 1 - 0. Ny match på Onsdag. Undra vem som vinner då?
  • Skyddsplast när jag betalar i affären. Funkar det ens?

/investeralitemera


6 kommentarer:

  1. Håller med att utdelningarna hade passat fint i denna miljö, jag saknar swedbanks utdelning... :(

    SvaraRadera
    Svar
    1. Är som en nagel i ögat, swedbanks "uppskjutna" utdelning...😔

      Radera
  2. På grund av Covid-19 tappade jag allt och tack vare Gud fann jag mitt leende igen, det var tack vare Sr. Combaluzier som jag fick ett lån på 65.000€, och två av mina kollegor fick också lån av denna man utan några svårigheter. Det är med Sr. Pierre Combaluzier som livet ler mot mig igen, han är en enkel och väldigt förståelig man. Här är hans e-post:   combaluzierp443@gmail.com

    SvaraRadera
  3. We offer personal Business loans services around the world. We strive to provide high
    quality service and high customer satisfaction, while possible financial services.
    We pride ourselves on our commitment to our customers;
    We can give you personal loans, auto loans, business / investment loans,
    short term loans. You can contact us for an affordable loan now at 2% interest rate.
    Contact us now via E-mail: (excelsiorfunds@seznam.cz)
    whatspp Number +447448521995

    SvaraRadera
  4. Hej alla, mitt namn är Felicia Aisha Sadat och jag är här ute för att vittna om de goda gärningarna från BABA NOSA UGO i Karnataka Temple eftersom min lycka är återställd, jag har varit gift i ungefär 23 år nu, det kom till en punkt när min man började agera konstigt och sedan lämnade han mig och våra två barn för en annan kvinna i över 6 månader, jag visste aldrig att han hade en affär med en annan kvinna, den här kvinnan vill ta min lycka och allt jag har jobbat för, jag kände mig som avslutar allt. När jag letade efter en lösning kom jag över flera vittnesmål om Spellcaster på internet.
    Vissa vittnade om att han tog tillbaka sin ex-älskare, andra vittnade om att han också kan göra något för att hjälpa ditt företag att växa, också älskar attraktionsolja, löser också alla typer av andliga problem, örtmedicin mot sjukdom som Fybroid, Astma, STD, Njurar sjukdom, diabetes, erektil dysfunktion, vinnande i lotteri. Jag trodde aldrig på spellcaster men jag hade inget alternativ eftersom jag letade efter en lösning överallt, så jag fick e-postmeddelandet från BABA NOSA UGO från Testimonies online och bestämde mig för att prova honom.
    Jag kontaktade honom via e-post och förklarade mitt problem för honom, han berättade för mig vad jag behövde göra och jag gjorde precis som han instruerade, jag tvivlade faktiskt när han sa till mig att jag kunde förvänta mig en god nyhet, det var mindre än sju dagar när min man ringde mig efter så lång tid. Han kom tillbaka och bad om ursäkt och bad om förlåtelse, det hela var som en dröm, jag förlät honom och nu är vi ännu lyckligare än någonsin tidigare.
    Jag vill säga ett stort tack till BABA NOSA UGO för hans vänliga hjälp, jag förväntade mig aldrig ett så stort andligt arbete och jag kommer inte sluta dela hans testmonies. Om du har något andligt problem och du letar efter en riktig och äkta spellcaster, kontakta BABA NOSA UGO så blir du glad att du gjorde det.

    E-post: nosaugotemple@gmail.com

    WhatsApp: +33753216802

    Viber: +2347066853060

    https://karnatakatemple.wixsite.com/karnataka

    SvaraRadera

  5. Jag lyckades få ett lån på 950.000 kr mellan privatpersoner på Michel Combaluzier, villkoren är bra liksom metoden för återbetalning. Det är verkligen allvarligt. Om du också behöver ett lån mellan individer. Här är hans E-mail: combaluzierp443@gmail.com

    SvaraRadera