måndag 6 april 2020

Avstämning Mars och lite annat!

Måndagzz... Kanonväder ute och jag sitter inne på kontoret. Är så klart inget som hindrar mig från att ta en paus och gå ut. Men då är risken stor att jag stannar ute hela dagen istället för att gå in igen. Så jag ser istället fram emot när arbetsdagen tar slut. Härda ut är det nya modeordet för mig....


(Bildkälla: https://pixabay.com/ ).

Den här månadsavstämningen har jag dragit mig lite för. Mest för att Avanza portföljen tagit en hel del stryk. Allra helst jämfört med Februari avstämningen. Trots både nysparande och återinvesteringar så har värdet gått ned med hela ca 20%. Det är en hel del värde som försvunnit i och med Corona krisen. Men det är bara att kämpa vidare mot nästa lön/utdelning. För resen mot målet fortsätter. Har uppdaterat fliken innehav.

 • Vet att man ska var försiktig med att belåna portföljen. Men tanken finns.....tyvärr!
 • Dom indragna/uppskjutna utdelningarna irriterar mig fortfarande!
 • Lönen kommer den 24:e den här månaden...men sååå långt kvar.
 • Bilfirman vs ILM = 1 - 0. Ny match på Onsdag. Undra vem som vinner då?
 • Skyddsplast när jag betalar i affären. Funkar det ens?

/investeralitemera


2 kommentarer:

 1. Håller med att utdelningarna hade passat fint i denna miljö, jag saknar swedbanks utdelning... :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Är som en nagel i ögat, swedbanks "uppskjutna" utdelning...😔

   Radera