tisdag 1 oktober 2019

Avstämning September och annat!

Tizdagzz.. Inläggen lyser med sin frånvaro. Oftast går det veckor i mellan dom. Men även fast det från min sida skrivs mindre. Så har jag inte slutat tänka aktier, fonder och ett liv utan att behöva arbeta. Men jag fortsätter hanka mig fram med ett inlägg då och då. Till sist så kanske inspirationen kommer tillbaka? Större under har ju skett!


Bildkälla https://pixabay.com


Följande aktieinköp gjordes vid lön.

Kindred 80 st
Swedbank 25 st

September var en bra månad för portföljen. Nysparande och återinvesteringar gör att jag numera kan titulera mig som "halvmiljonär". Antagligen ett helt påhittat ord. Men det bjuder jag på. Portföljen steg nämligen med 5,27% sen avstämningen i Augusti.

Oktober kommer bli en mycket spännande månad. Med aktieutdelningar från Tele2, Resurs och Telia. Självklart kommer utdelningen återinvesteras.


/investeralitemera3 kommentarer:

 1. Grattis!
  Kul att se att vi ligger jämsides på halvmiljon-sidan, vi började väl blogga ungefär samtidigt också?
  Kör hårt och lycka till även i framtiden.

  Mvh //PP

  SvaraRadera
 2. Tack, då tycker jag vi tar oss över 1 miljon oxå. När vi ändå håller på! 😉

  SvaraRadera
 3. Min berättelse är förmodligen typisk, men jag hittade en lösning för att lösa min relationskris. Min man föll i en affär med en annan kvinna på jobbet och lämnade mig.
  Jag fick casting-programmet för äktenskapspell av en andlig far, mentor och healer. några dagar efter att Lunch of Stavel kunde föra tillbaka min ex-kärlekspartner hem till mig, var det en överraskning för mig, jag kan förklara hur det hela händer, (dr.oduduwaspellcaster@gmail. com)
  Min make var väldigt hård till en början, men min man Anderson kom hem igen för att be om ursäkt och be om min förlåtelse, idag är vi lyckligare än någonsin tidigare, saker blir bättre, intressant och sötare. Jag kunde inte ha gjort det utan hjälp av denna Baba. Jag skulle ha gett upp och trodde att eftersom min man såg någon annan, så sa han att vi var klara. Efter lunch av Love spell, ringde min man mig på mobiltelefon och han återvänder hemma en dag efter. Jag är tacksam, jag rekommenderar honom för alla som har problem med äktenskap eller förhållanden för att lösa idag snabbt konsultera denna spirituella stavhjul för att återvända ex kärlek, snälla finns det ingen anledning att tveka eller tvivla bara meddela honom på whatssap nummer bara: 792680119659 Efter kontaktkommunikation med Dr.Oduduwa nu kommer alla dina bekymmer vara över. magisk kärleksförtryck är kraftfull avsikt jag tror så mycket kommer att hjälpa dig att återvinna förlorade kärleksförhållanden. det fungerar för mig, min ex kärlekspartner återvänder hem inom tre dagar. (dr.oduduwaspellcaster@gmail. com)

  SvaraRadera