söndag 30 september 2018

Avstämning September.

Zöndagzz.. September sa bara "svosch" och så var den förbi. Nu går vi mot dom månader jag gillar allra minst. Nämligen höst och vintermånaderna. Men för att hålla humöret uppe. Så ser jag fram emot att jag i kallaste Oktober har utdelningar från både Telia och Resurs. Alltid något att glädjas åt...

I och med lönen i vanlig ordning hade den goda smaken att ramla in på kontot den 25:e. Så köpte jag samma dag 100 st Resurs och 18 st Axfood. Aktier jag även fortsättningsvis kommer fortsätta öka i.(Bildkälla: https://pixabay.com).
Har även uppdaterat fliken "innehav". Tack var månadens investeringar. Så visar det totala portföljvärdet på "all time high". Vilket givetvis är riktigt skoj. Bara hoppas att börsen inte för för sig att vända ned....


/investeralitemera 

2 kommentarer:

  1. Själv har jag inte axfood, men jag stödjer dig genom att handla på Willys ;)

    SvaraRadera