lördag 25 augusti 2018

Fortsatt investerat!

Lördagzz. Lovade mig själv att ta ett riktigt långt sovmorgon idag. Gick så där kan jag konstatera. Första arbetsveckan är avklarad och nu kommer dagarna börja gå snabbt igen. Lönen kom in på kontot igår och den är redan fördelad. Känns nästan dumt att säga det. Men jag ser redan nu fram emot September lönen. Om man hela tiden blickar framåt och inte stannar upp och tänker på vad som händer här och nu. Hur ska man då kunna njuta av livet sen? Svår fråga....(Bildkälla https://pixabay.com).

För att tvinga mig till att hålla min investeringsplan och inte sväva iväg. Så skrev jag upp redan dagen innan vad jag skulle investera i. Så när väl pengarna var överförda till Avanza. Så visste jag precis vilka aktier som jag skulle köpa. Vart enligt följande.

American Shipping Company 36 st
Baltic Horizon Fund 200 st
Resurs 20 st
Axfood 25 st

Närmaste utdelning för mig blir i början på September. Då både American Shipping Company och Baltic Horizon Fund delar ut. Preliminär ser det ut att hamna runt ca 1000 kr. Beror nämligen lite på hur dollarn och euron står vid utdelningsdag.


/investeralitemera

2 kommentarer:

 1. Rätt många verkar dela din lycka i det där med stimulansen från utdelningar :) Ja, det är nog ett bra incitament att komma igång med sunda vanor kring sparandet.
  Mvh https://investera-pengar.blogspot.com/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tyvärr så stirrar jag ibland lite för mycket på ev utdelning! Inte lika roligt när den sänks eller uteblir! ☺

   Radera