tisdag 24 juli 2018

Tänka efter före...

Tizdagz.. Äntligen har vi kommit upp i samma temperaturer här på Alcudia som hemma i Sverige. Regnet här om dagen höjde verkligen inte moralen. Men nu är ordningen mer eller mindre återställd. Är så pass varmt att jag nu tar igen mig på mitt hotellrums balkong.

Förutom att försöka ta mig igenom boken om Elon Musk. Så har jag med mig "Världens 99 bästa investerare" av Magnus Angenfelt. Den boken läste jag för 2 år sedan på just semestern. Tänkte att den kunde skänka mig lite investerings inspiration även den här gången.


"Let us be thankful for the fools. But for them the rest of us could not succeed. (Mark Twain).

Kan mycket möjligt vara "mig" han tänkte på!


"Agera aldrig på tips" (Jesse Livermore)

Har definitivt agerat på tips och därefter köpt aktier i bolaget. Har gått åt båda hållen med kursen.


/semestralitemera


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar