måndag 15 januari 2018

Det kunde varit värre! (Del 2).

Måndagszz! Behöver egentligen inte skriva ett ord om vad jag tycker om Måndagar. Så den här Måndagen hoppar jag helt enkelt över det! Vill inte vara mer tjatig än vad jag redan är!
(Bildkälla https://pixabay.com).

Har nu väntat i snart en vecka, på att få återkoppling hur min luftavfuktare till grunden mår? Anticimex kröp ned i grunden och försökte med något slag upplivningsförsök få igång den. Stendöd var domen. Därefter tog dom med sig den och lovade återkomma. När jag inte hade hört något på nästa en hel arbetsvecka. Så passade jag på att prova deras moderna e-tjänst som kallas "mail till kundservice". Det tog lite över en dag, så fick jag till svar att teknikern var ledig. Men att dom "misstänkte" att han hade skickat i väg "luftavfuktaren" på reparation! Här känner jag helt plötsligt att chansen till "återupplivning" steg från 10% till åtminstone 40 %. Som sagt... Det kunde varit värre! Det lär jag snart bli varse om?


Fortsättning följer....../villtroligenrepareralitemera


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar