Sidor

torsdag 2 april 2020

Dags för årlig utgift!

Torzdagzz.. Minst en gång om året svider det lite extra på utgiftsfronten. Den här gången svider det tom mer än vanligt. Det är nämligen dags för service på bilen. Sen att även nya sommardäck måste inköpas gör ju det hela ännu värre! Har visserligen lagt undan pengar för det. Men hade hellre lagt dom på en "aktie som ev delar ut". Nu för tiden kan man ju inte ens vara säker på det händer! Det fina numera med "service" är att dom gärna vill åtgärda ev fel vid annat tillfälle. Inga reservdelar i lager hette det visst. Hur dom nu ens kan veta det innan dom ens gjort servicen? Fast dom kanske inte har något alls på "hyllan"? Hur som så känner jag mig alltid lika lurad när jag åker därifrån. Men solen lyste i alla fall när jag lämnade bilfirman... alltid något!(Bildkälla: https://pixabay.com/ )
(Sammarbete).
Fick en fråga på mailen för ett par veckor sedan från ett företag som heter Norban. Om hur jag såg på "risken kring bostadsköp" Vad man ska tänka på? Dom hade ställt samma fråga till flera av mina bloggrannar. Jag kanske låter lite negativ i mitt svar. Men sann realist som man är så....

Läs mitt svar hos norban.se

Saxat om företaget:
Med mäklarutmanaren Norban så kan du själv lägga upp din bostad på deras ”Pre-Market” för att

testa intresset för din bostad. Vill du sedan gå vidare så fotograferar Norbans fotografer bostaden. All kontakt med kunder sker via Norban som även förser dig med en komplett mäklartjänst. Om det blir affär i det här steget så är det istället köparen som betalar arvodet. Norban använder givetvis också Hemnet när kunderna är redo att lägga ut bostaden helt öppet. Alla kunder betalar lika mycket (lite) i arvode oavsett var den ligger eller vad den kostar.


/investeralitemera 

2 kommentarer: