Sidor

onsdag 29 maj 2019

Det går ned...

Onzdagzz. Dagen var verkligen tudelad. Full fart fram till lunch för att sen helt tappa fart. Vart snudd på en pina att sitta av dom sista timmarna. Nej vi har inte flextid på mitt jobb. Det hade varit perfekt en sån här dag. När det nästan inte alls fanns något vettigt att göra. Men man får vara glad över att det är röd dag imorgon!


Bildkälla: https://pixxabay.com

Sen senaste blogginlägget har jag tagit emot 440 kr i utdelning (efter källskatt) från min kvartalsutdelare Ocean Yield. Samt köpt 16 st American Shipping Company aktier som oxå är en kvartalsutdelare.Totalt har jag nu under året fått 15 188 kr i aktieutdelning. Pengar som givetvis har återinvesterats i dom olika aktierna i Avanza portföljen.

Men jag har även köpt 54 st Telia aktier! För att komma närmare målet om att totalt äga 1500 st. Nu här näst väntar jag på utdelning från bla Björn Borg och några till.

Dom senaste dagarnas nedgång på Stockholms börsen har definitivt påverka mitt totala portföljvärde. Det flesta av mina aktier visar numera rött eller rött. Vi får se hur illa det egentligen är när det är dags för månadsavstämning om någon dag eller så!


Ha det så gott!


/investeralitemera som fortsätter drömma lite mera! 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar