Sidor

onsdag 31 januari 2018

Avstämning Januari.

Onzdagzz! Rapportperioden är i fullgång. Jag kan så här långt se fram emot ökad utdelning i både Telia och Nordea. Nu får jag vänta tills på fredag för att få veta vad Tele2 tänkte dela ut. Det om något ser jag fram emot. Har för mig att jag läst någonstans att bolaget sagt något om en utdelning runt 4 kr. Jag hoppas dock på mer. Hoppet är det sista som överger en....(Bildkälla https://pixabay.com).

Januaris sista dag. Har uppdaterar mina innehav. Så här långt på min resa går det i alla fall framåt. Även om jag skulle önska att takten var en aning högre. Som att se på målarfärg när den torkar. Så kul ska tydligen långsiktig investering vara.

Totalt värde:
20180131   266 990
20170129   192 243
20160131     95 201
/villinvesteramycketmera


2 kommentarer:

  1. Det gäller att vara utrustad med en stor portion tålamod om man ska hålla på med aktier ;) Håller med, riktigt trist om Tele2 ska sänka utdelningen, det kommer dra ner vår utdelningsprognos en hel del. Lika märkligt att Telia ska höja sin, ett bolag som vi gjorde oss av med då trovärdigheten inte låg på topp.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hmm..tålamod! 😊 Ja Telia har gjort många fel genom åren. Men i mina kapitalistiska ögon så är mitt minne som tur är kort. Jag tackar för höjningen! 👍😊

      Radera