Sidor

fredag 22 december 2017

Kan ha varit årets sista aktieköp?

Fredagz.. Det är nära nu och Julen är inte långt borta. Trodde jag var klar med Julklapparna. Men det dåliga samvetet gör sig påmint. Behöver därför besöka minst en eller två butiker på lunchen. Överallt pratar man om Julstressen. Tro f-n det om alla ska tjata om den hela tiden, klart man blir stressad då!















Gjorde en investering för ett tag sedan. Har inte varit inne i IT-aktier sen 2001. Började därför smått och försiktigt med ca 2 aktier. Företaget hade visat upp en otroligt fin och trevlig fasad. Försökte därför läsa mig till lite mera i senaste "kvartalsrapporten". För att bättre kunna ta ett beslut gällande en större investering. Det visade sig vara lite svårare. Men företaget höll ändå en ganska bra kommunikation utåt. Bestämde mig då trots allt för att investera lite mera. Men väl efter investeringsrundan nummer två. Kändes det inte helt hundra. Men så kan det ju vara när man bestämmer sig för en ny aktie. Tankarna kan behöva landa i någon dag eller så. Som tur var löste det sig självt! Genom att företaget inte var så värst intresserad av mitt investerande heller. En tvångsinlösen kan man säga att det vart och en viss lättnad från min sida. Så jag fortsätter därför leta efter en ny och trevlig investering! :-)


Har även gjort riktiga investeringar under veckan som gått. Lönen ramlade in på kontot redan igår och låg inte orörd länge. Har köpt följande:






God Jul och Gott nytt år!

önskar

Investeralitemera











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar