Sidor

lördag 26 augusti 2017

Aktieutdelning nr 1 Augusti!

Lördagz! Finns inte så många saker som jag uppskattar lika mycket som en aktieutdelning. Känns verkligen som om man äger en äkta "pengamaskin" när det dimper ned pengar som inte är från lönen. För i morse när jag runt 05.20 loggade in på Avanza. Så hade kvartalsutdelningen på 307 kr från "Baltic Horizon Fund" letat sig fram till mitt konto. Tanken är att återinvestera dom redan på måndag. Hinner dock fundera både en och två gånger i helgen i exakt vad!?

Totalt under 2017 har jag nu fått 13 297 kr i utdelningar. Vilket är betydligt mer än under 2016. Du ser själv skillnaden under fliken "utdelningar".

(Bildkälla https://pixabay.com).

Som sagt att vakna tidigt en lördag känns inte helt optimalt. Jag är inte tillräckligt pigg för att orka gå upp ur sängen. Utan försöker mitt bästa för att somna om. Brukar normalt ta allt från 15 min till ca 60 min. Att sova länge har aldrig varit min grej. Men det här är ju löjligt tidigt. Betydlig tidigare än jag går upp en arbetsvecka. Nåja, likaväl jag vänjer mig. Har hört någonstans att pensionärer brukar gå upp tidigt. Eller så är det bara något man brukar säga?


/villsovelitermeraInga kommentarer:

Skicka en kommentar